torek, 21. april 2009

Vzhodna obala

Po celem dnevu včerajšnjega dežja, prijetno sonce in morski veter - skorajda idealno pohodniško vreme. Skoraj - zato ker je omenjeni vetrc tako močen, da me kar zanaša.
Z Ivo sva včeraj špilala premočena turista po Soulu,

zvečer pa sem z busom prišel v Gangn'n. In sem si v baru privoščil še solo poslovilni žur. V Sanmaulu so se namreč poslovilne žurke kar vrstile in končno mi je uspelo doseči tudi alkoholno komatozo v Koreji - po par kozarčkih sojuja so me sprovocirali in sem si privoščil pjansko tekmovanje s celo Incheonsko podružnico neke banke. Dosegel sem Pirovo zmago (nismo pili pir), spil sem več kot vsi skupaj, vendar na koncu nisem bil sposoben niti vstat od mize. Je pa tukajšnji način pitja - vedno obvezno z veliko hrne - veliko lažji za prenašat, kajti čez par ur sem z "lahkoto" vstal od mize in po tuširanju začel veselo sekat drva, da sem bil že dodobra ožgan od sonca, ko so se bančniki komaj začeli prebujat. Imam pa najbrž spominsko luknjo, ker mi niti pod razno ni jasno, zakaj me je ena pupa pred odhodom vprašala po telefonski številki in je bila kar vidno razočarana, da sem primitivec brez hendupona..
Zato pa ni bila razočarana neka druga deklina, ki sem jo spoznal v baru - ne, ni bil "take" vrste bar, kot si zdaj kdo želi predstavljat, čisto navaden bar, kjer sem ob dolgi vrsti piv dobil še izdatno količino hrane, vključno z božanskimi algami in sojino omako... Well, v kakem stanju sem bil, se da videt po fotkah - žal. Ampak lahko verjamete, da je deklina na slikah vredna vsakega greha, ne glede na posledice (če bi sploh verjel v greh in kazen, na srečo ne verjamem).



Skratka, tudi ona je bila maksimalno očarana z mojo brado (mogoče celo bolj kot jaz z njenimi nogami) in jo je seveda zanimala tudi ostala poraščenost telesa. Jaz sem to vprašanje vzel popolnoma teoretično in ji pač razložil, da nisem ravno "on the hairy side of the population", ampak njej to ni bilo dovolj. Korejske punce znajo bit prav scary - nisem se niti zavedel, kaj se dogaja, ko sem že imel skoraj strgano kanotjero, ona pa je wowala in wawala nad tistimi par borimi dlakami, ki krasijo moje junaško oprsje... Najbrž so to kar tipične moške sanje, vendar... moram priznat, da sem bil bolj šokiran kot pa počaščen, predvsem pa - počutil sem se tako glupo, da ni za verjet. Pupa se bo poročila čez dva tedna. Ne z mano. Khm.
Mukho je za mano, danes pridno opravil 40 km v 7 urah. Z zvitim gležnjem. Jebat ga, to sem pa jaz.

2 komentarja:

STATISTIKA