sreda, 25. marec 2009

Skrivnostna Azija

Najbrž je večina že prebrala ali slišala zavarovalniške anekdote o tem, kaj vse ljudje napišejo v opis nezgode oziroma pri iskanju krivca...
Pravilno sem vozil po svojem voznem pasu, ko se je nenadoma parkiran kamion zaletel vame...
Hahaha.
Kaj pa, ko se na parkirišču zaletita dva parkirana avtomobila? Tudi če bo prišlo v zavarovalniške anale, tega ne boste znali prebrat, ker bo zapisnik v korejščini. No zapisnika ne bo, bo pa Nandida možu kakšno poleno zalučala v glavo. Zakaj pa? Ker sta se njuna parkirana avta zaletela na parkirišču. Seveda je kriva ona, ker je pustila avtop doma, ko je šla v Suwon, da bi bil kriv on, ker ni zategnil ročne niti dal v prestavo, ne pride v poštev. Sicer pa, zakaj bi to storil na res ravnem parkingu? Ker so sunki vetra tako močni, da so premaknili njegov pickup - seveda direkt v njenega terenca. Rezultat:

Bjelo govno padalo i sinoć... Danes dopoldan ob 10.00, temperatura -6:


홍삼
oziroma rdeči ginseng je eden izmed zelo značilnih proizvodov za Korejo. Tukaj se ne ukvarjajo z gojenjem, ampak z nabiranjem divjega ginsenga, ki je bojda bistveno učinkovitejši od goejenega in zato tudi nesramno drag. Priprava za prodajo:




Včasih nismo najboljše volje, sploh ko je treba delat domačo nalogo matematike in ta cepec ki slika ne zna pomagat pri besedilnih nalogah...ne še, vsaj ;-)

1 komentar:

  1. Ojoj, se ji prav vidi, kako ji disi matematika... Iskreno socustvujem! :)

    OdgovoriIzbriši

STATISTIKA